bilde av røykvarsler klar for montering

Brannalarm og sikkerhet

Gode løsninger som lar seg installere i eksisterende boliger

Stadig flere elektriske apparat er tilkoblet det elektriske anlegget i boligen. Behovet for tidlig branndeteksjon har dermed aldri vært større.

Det er eieren av boliger og fritidsboliger skal sørge for at byggverkene har brannalarmanlegg eller et tilstrekkelig antall røykvarslere. Det skal være minst én detektor eller røykvarsler i hver etasje, som skal dekke kjøkken, stue, sone utenfor soverom og sone utenfor tekniske rom. Alarmen skal kunne høres tydelig på oppholdsrom og soverom når dørene mellom rommene er lukket.

Kravene over er minstekrav og vi i Sperrevik Elektro anbefaler også å installere røykdetektorer på tekniske rom, vaskerom og soverom. Dersom det skulle begynne å brenne i en lader på et soverom vil det ta lang tid før detektor plassert utenfor soverommet varsler.  

Sperrevik Elektro har god erfaring innen brannalarmsystem og har gode løsninger som lett lar seg installeres i eksisterende boliger. Disse løsningene er FG godkjent og tilfredsstiller forsikringsselskapenes krav til sikkerhet. Dette vil i de fleste tilfeller kunne gi rabatt på forsikring. 

Sikkerhet

Vi har gode løsninger på alarmsystem og sikkerhetsprodukter som ikke gir skyhøye månedspriser for forbruker.

Ønsker du at boligalarmen skal aktiveres automatisk når du har forlatt eiendommen din? Mange ønsker gjerne en alarmløsning på hytten med kameraovervåking hvor du samtidig enkelt kan sjekke kameraet live via mobilen om det har snødd i det siste eller bare følge med at båten ligger trygt fortøyd ved bryggen.

Vi i Sperrevik Elektro har kompetanse til å bistå med de fleste løsninger, ta kontakt for en uforpliktende prat.